Statusuri Facebook de Noapte Buna| Statusuri NB| Status Facebook Cand Te Culci| Status de Somn| Mesaje de Noapte Buna| SMS Noapte Buna| Statusuri Somnic

Statusuri Facebook Noapte Buna
    Bun venit pe categoria de Statusuri Facebook Noapte Buna! Aici puteti gasi o mare varietate de statusuri. Atunci cand vrei sa fii unic si cauti un status nemaivazut pe Facebook, aici este locul unde trebuie sa fii. Pe site-ul nostru exista o colectie intreaga de statusuri pentru a satisface dorintele tuturor persoanelor care cauta un status unic. Statusurile mai pot fi cunoscute ca: Statusuri Facebook Pentru Noapte Buna, Statusuri Facebook de Noapte Buna, Statusuri NB, Status Facebook Cand Te Culci , Status Facebook de Somn, Mesaje de Noapte Buna, SMS Noapte Buna, Statusuri Facebook Somnic.

1. In acest moment 3,8 milarde de oameni dorm, 2,2 milioane se indragostesc, 4,2 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest status ...Noapte buna !


2. Tu esti motivul pt care am nopti fara somn. La tine ma gandesc inainte sa adorm .Tu esti motivul pt care nu pot adormi inainte de a-ti ura: Noapte buna !


3. Dimineata e la cateva momente departare. Mergi la culcare ,iar cand te vei trezi aminteste-ti de mine ca prietenul care e mereu acolo cand ai nevoie de el si nu te lasa niciodata la greu..


4. Nu te mira ,draga mea si ingerii pot trimite sms-uri in care sa te asigure de toata atentia lor. Dar daca mi te vei lua...o aripa mi se frange si voi fi deportat in iad !


5. UITE !Luna te cheama la somn. PRIVESTE! stelele iti stralucesc ! ASCULTA! inima mea iti spune: Noapte buna iubita mea !


6. Inca nu dormi?Credeam ca esti deja in lumea viselor.Te astept acolo in cateva momente...sa mai petrecem si acolo impreuna cateva clipe de vis...


7. Nu te gandi la mine ... sunt in ochii tai ... in mintea ta ... in inima ta ... in sufletul tau ... oriunde ... totusi daka ma vrei ... doar inchide ochii si asculta ce iti spun ... mi-e dor de tine ... noapte buna ...


8. Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea de nopate buna iti va incalzi inima.


9. Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele... inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc. Noapte buna.


10 Noapte buna ,sper sa visezi ceva frumos si dragut la noapte: pe mine normal, la ce te gandeai?!?


11. Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubito sa iti zic: NOAPTE BUNA!!!


12. As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna...

 

13. Daca ochisorii cei plini de farmec n-au atipit, eu le inchid pleoapele cu dulcele mele buze si le doresc vise placute si somn usor.


14. Noapte buna, puisor, eu te pup pe obrajor, iti doresc un somn usor ca o pana intr-un zbor


15. Noapte buna! Cand cel drag pleaca, parca mori, asa ca-ti spun adio doar pana in zori!


16. Sarutul meu va zbura printre nori, purtat de aripile vantului, pana a se pune pe perna ta, unde te va astepta pentru a-ti sopti vise placute si un dulce noapte buna


17. In seara asta imagineaza-ma acolo... cu tine, cum te sarut pe frunte si iti spun noapte buna in soapta


18. Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc, de dormi eu te-am trezit, iubito, ca sa iti zic noapte buna.


19. Aminteste-ti in fiecare dimineata cand te trezesti sa faci astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea, pentru ca traiesti tu


20. Sunt persoane ce se nasc pentru a visa sau a fi visate, eu sint nascut pentru a visa si tu pentru a fi visul meu... Noapte buna, steluta mea!


21. As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna


22. Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna “te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!


23. Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador! Noapte buna, puisor!


24. Noapte buna, comoara mea, sper sa te visez, ca sa pot continua visul ce il traiesc in realitate...


25. Daca inima mea bate, e pentru ca tu existi... Noapte buna!


26. Aminteste-ti a ilumina camera mea in seara asta, cum faci tot timpul, micuta stea, in asa mod sa te pot vedea in toata splendoarea ta si a te visa in toata dulceata ta... Noapte buna!


27. Daca as avea aripi, as zbura pana la tine. Daca as putea, te-as tine langa mine. Dar eu nu am aripi, nici putere. Te am doar pe tine in suflet la mine. Noapte buna!


28. Acum ca tu te-ai pus sa dormi, am sa te veghez pana in zori, si vreun cosmar de vei avea, eu il voi alunga, noapte buna!


29. Un gind curat si un vis placut ce zboara catre tine, un zimbet cald si noapte buna primeste de la mine. SOMN USOR!


30. Cautam un lucru mic intr-o lume imensa... in schimb te-am gasit pe tine, un lucru imens intr-o lume mica... Noapte buna!

 

31. Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine


32. De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine!