Mesaje Pentru Botez| Mesaje Botez| Urari de Botez| Urari Botez| Urari Pentru Botez Fata| Urari Pentru Botez Baiat| Mesaje Botez Fete| Mesaje Botez Baieti| Urari pentru Botez

Mesaje pentru Botez / Urari de Botez
  Bun venit pe categoria de Mesaje si Urari de Botez! Aici puteti gasi cele mai frumoase urari pentru Botez prezente pe Internet. Atunci cand se apropie un eveniment atat de important ca Botezul copilului, acest lucru nu trebuie sa treaca neobservat. Pe site-ul nostru exista o colectie intreaga de urari de Botez pentru a face o bucurie baietelului / fetitei. Urarile mai pot fi cunoscute ca: Mesaje Pentru Botez, Mesaje Botez, Urari de Botez, Urari Botez, Urari Pentru Botez Fata, Urari Pentru Botez Baiat, Mesaje Botez Fete, Mesaje Botez Baieti, Urari pentru Botez, Urari la Botez, Statusuri Botez, Felicitari Botez.

1. Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.

 

2. Barza s-a lasat asteptata si a venit intr-un final, nu cu unul ci cu doi bebelusi. A adus cele doua lumini care va vor umple casa si sufletul de fericire. Felicitari pentru gemeni!

 

3. Un nou miracol in lume. Bine ai venit!

 

4. Sa cresti mare, mare,mare, Sa ai parte de iubire, Sa ai parte de noroc, Sa traiesti in fericire, Cu tot neamul la un loc! La Multi Ani!

 

5. Va doresc tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit de parintii si nu numai.

 

6. Dupa lungi asteptari, planuri si vise a venit barza si a adus cu ea cel mai frumos si dulce copil. Fie ca acest moment sa fie binecuvantat si ca acest copil sa fie tot ce v-ati dorit vreodata

 

7.Felicitari! Fie ca bebelusul sa fie binecuvantat, iar drumul ei/lui in viata sa fie o aventura binecuvantata! Intampinam venirea noului nascut in lume cu multa dragoste.

 

8. Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.

 

19. Felicitari! Ai devenit mamica! Este cel mai frumos lucru de pe pamant. Sa fiti sanatosi si sa va bucuratii!

 

20. Pentru baietei: Ursitoarele sa-ti puna
‘Colo sus o vorba buna:
Sa fii bun si sanatos,
Sa cresti mare si frumos.

 

21. Sincere felicitari... sa fiti cu totii fericiti pentru totdeauna!

 

22. Pentru fetite: Ursitoarele sa-ti puna
‘Colo sus o vorba buna:
Sa cresti mare, sanatoasa,
Sa fii buna si frumoasa.

 

23. Sa va bucurati de micul miracol ce a aparut in viata voastra!

 

24. Pe mine m-a adus balza, pentru poze si pozne va invit la botez.