Mesaje Revelion| Urari Revelion| SMS Revelion| Mesaje Anul Nou| Urari Anul Nou| SMS Anul Nou| Statusuri Revelion, Urari La Multi Ani| Urari 31 Decembrie

Mesaje de Revelion / Urari de Revelion
  Bun venit pe categoria de Mesaje si Urari de Revelion! Aici puteti gasi cele mai frumoase urari pentru Revelion prezente pe Internet. Atunci cand se apropie un eveniment atat de important ca Revelionul, acest lucru nu trebuie sa treaca neobservat. Pe site-ul nostru exista o colectie intreaga de urari de Revelion pentru a face o bucurie rudelor / prietenilor. Urarile mai pot fi cunoscute ca: Mesaje de Revelion, Urari de Revelion, SMS Revelion, Mesaje de Anul Nou, Urari de Anul Nou, SMS de Anul Nou, Felicitari Anul Nou, Statusuri Revelion, Urari La Multi Ani 2012, Urari Pentru Noul An, Urari 31 Decembrie.

1. Catelus cu parul cret / sa ai jeep-ul in cotet / sa ai vila cu piscina / pe Madonna ca vecina / o lopata pentru bani / LA ANUL SI LA MULTI ANI!

 

2. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

 

3. Sa va aduca Bunul Dumnezeu pacea si fericirea in casa voastra (dvs),multa iubire si dragoste de apropiatii vostrii.LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!!

 

4. Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde... / Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite... / LA MULTI ANI!

 

5. Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.

 

6. Sa plutesti de fericire si norii toti sa ti se astearna scara vrajita sub talpi, sa poti ajunge la coltul de luna de care stau agatate toate implinirile tale! Un an nou plin de bucurii!

 

7. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

 

8. Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

 

9. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet, si un An Nou plin de impliniri!

 

10. Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

 

11. Sa va aduca Bunul Dumnezeu pacea si fericirea in casa voastra (dvs),multa iubire si dragoste de apropiatii vostrii.LA ANUL SI LA MULTI ANI!!!!

 

12. Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

 

13. Nu iti doresc sa ai puterea de a crede in Noul An, ci puterea si rabadarea de a astepta schimbarile ce vor sa vina. Credinta si rabdarea merg mana in mana. La multi ani!

 

14. Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. An nou Fericit! Sa fii iubit(a)!

 

15. Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca si implinire. Fie ca Anul Nou sa te surprinda alaturi de cei pe care ii iubesti.

 

16. Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramana neimplinit.

 

17. Un an nou, cu certificat de garantie. Oferta valabila doar in noaptea de 31 Decembrie 2011 – 1 Ianuarie 2012!

 

18. Descopera, invata cu adevarat sa crezi in frumos, traieste sentimentul de impreuna, alaturi de cei dragi!

 

19. Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

 

20. Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!

 

21. Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

 

22. De Anul Nou ne imbracam in mod special, gatim in mod special, petrecem in mod special. Toti ne dorim sa fim mai speciali in anul care vine.

 

23. Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

 

24. Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!

 

25. Te-ai gandit unde petreci Revelionul? Sa nu uiti sa iei cu tine: voia buna, lumina in gand si veselia de alta data!

 

26. Invata sa te bucuri de sarbatorile de iarna, nu lasa sa treaca nevazute pe langa tine. La multi ani!

 

27. Pasii tai sa strabata in ritm de dans trecerea de la 2011 la 2012

 

28. Anul asta care vine sa iti fie numai bine! La multi ani 2012

 

29. Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

 

30. Eu iti doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La multi ani!

 

31. In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

 

32. 1000, ba chiar 2012 urari de bine! Un An Nou fericit!

 

33. Imi datorezi cadoul promis, dar nu mai poti sa mi-l dai pentru ca nu puteai sa imi faci decat unul singur, sa petreci prima secunda din Anul Nou alaturi de mine. La multi ani!

 

34. Vine un uragan de fericire, dragoste si liniste cu urarea ca anul 2012 sa-ti aduca toate aceste lucruri.

 

35. In 2012 o sa ii cer lui Dumnezeu sa-ti dea sanatate, dar ca sa iti umplu sufletul cu dragoste, o sa ma ocup personal. Un An Nou fericit!

 

36. Viata mea ar fi goala fara tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

 

37. La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

 

38. Inchide ochii si pune-ti o dorinta! Am auzit ca de Anul nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se intample si tie! La multi ani fericiti!

 

39. In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

 

40. Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban!

 

41. De Anul Nou ne imbracam in mod special, gatim in mod special, petrecem in mod special. Toti ne dorim sa fim mai speciali in anul care vine.

 

42. Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

 

43. Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!

 

44. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!